Dupa sedinta , copilul mi-a povestit tot ce s-a intamplat. Nu m-a mintit! Nu a realizat ca a comis o fapta grava, din acest motiv nici acasa nu a adus vorba. A gresit, deoarace a spus la doamna invatatoare, inainte de ore, ca mai sunt cateva minute pana la inceperea cursurilor, si ca vroia cu colegii sa se mai joace. Da a gresit.. prima data... Daca corectarea acestui comportament trebuia facut prin a jigni un copil in fata parintilor, inteleg, dar nu pot accepta. Consider ca trebuia sa ma informeze doamna invatatoare... sa am sansa de a corecta comportamentul lui, sa nu se mai intample alta data, mai ales ca saptamanal ma interesez despre el la scoala. Chiar daca nu a fost pronuntat in timpul sedintei cine a fost acel obraznic, dupa sedinta toti parintii au aflat acasa ...
Sunt functionar public intr-o primarie. Asi fi incompatibilitate daca ca persona fizica asi angaja o persoana pentru cultivarea terenului agricol de proprietate personala si eventual luat si in arenda?
La sedinta cu parintii invatatoarea in fata tuturor parintilor prezenti a prezentat cazul unui elev din clasa, care a avut intr-o dimineata un comportament neadecvat, fiind foarte suparata pe copil, chiar a facut nesimtit . In timpul sedintei nu stia nimeni despre cine era vorba, dar dupa sedinta parintii au putut sa afle usor intreband acasa pe copii. Asa am aflat cu stupoare ca era vorba despre copilul meu. Mentionez ca permanent am tinut legatura cu dna invatatoare, tot timpul am auzit doar cuvinte de lauda. Avea dreptul in fata tuturor parintilor la prezentarea problemei individuale a unui elev? A incalcat vre-un act normatív?