avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate Marius7978

Activitate Marius7978

Dragă client al Academic Singles,

Am verificat contul tău și suntem de acord să-ți rambursăm 399,8RON și să-ți reducem abonamentul la 1 luni.

Te rugăm să ne comunici dacă accepți această rambursare, iar noi o vom procesa și vom actualiza abonamentul tău.

Numai bine
Serviciul de relații cu clienții Academic Singles

Ăsta a fost răspunsul lor. Aștept confirmarea plății. Revin cu detalii de îndată ce mi-au rambursat banii.
In urma unui schimb de emailu-uri prin care i-am amenintat cu ANPC, ECC - Romania, Politie si cu un pasaj din asa-sizul contract al lor (Dacă revocaţi acest contract, noi trebuie să vă restituim toate plăţile, pe care noi le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepţia costurilor suplimentare, care rezultă din faptul că dumneavoastră aţi selectat un alt mod de livrare decât livrarea standard ieftină, oferită de noi), imediat şi cel târziu în timp de patrusprezece zile din ziua în care este primită de noi comunicarea în privinţa revocării acestui contract de către dumneavoastră), am ajuns la un acord de a-mi restitui suma de 399 ron din 479 luata de pe card. Asta e, am pierdut cativa lei, dar am invatat ceva din aceasta experienta neplacuta. Succes!
În ipoteza în care a fost postat pe pagina unui pub printscreen-ul unui check in prin care se instigă la săvârșirea unei infracțiuni și anume, furt, imagine în care apar numele celor doi care au plecat fără să plătească, pot fi exista repercursiuni legale din partea celor doi?