avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postare Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postare Facebook

În ipoteza în care a fost postat pe pagina unui pub printscreen-ul unui check in prin care se instigă la săvârșirea unei infracțiuni și anume, furt, imagine în care apar numele celor doi care au plecat fără să plătească, pot fi exista repercursiuni legale din partea celor doi?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:16, 3 Martie 2018
Repercursiuni legale doar din partea autorităților. Dacă întrebarea se referă la o posibilă acționare în instanță, de către cei afișați, răspunsul este da. Oricine are acest drept. Pentru scenarii mai realiste consultați un avocat
Nu prea se intelege. 2 persoane si-au dat check in si altcineva i-a indemnat sa fure sau sa plece fara sa plateasca?
Oricum, daca proprietarul pub-ului doreste sa isi recupereze prejudiciul se poate adresa organelor abilitate - prezentand probele. Parerea mea este ca va avea castig de cauza.
Nu cred ca proprietarul instiga la furt, ci ca vrea sa dea in vileag un furt, e altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare continut site grandanat grandanat Buna ziua, As sa discutam foarte serios despre legalitatea utilizarii unor imagini aflate in proprietatea unei companii si postate pe un website. Situatia ... (vezi toată discuția)
Furt pe timp de noapte larrryyysa larrryyysa Buna! Am o nedumerire sper ca cineva ma poate ajuta si pe mine. Mi s-a furat telefonul mobil in intervalul 19:00 - 22:00. Politia mi l-a incadrat furtul la ... (vezi toată discuția)
Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)