avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate veldspar

Activitate veldspar

In zona există camere de supraveghere. Nu cred că o să pară credibil când o să le zic "Hei, azi am descoperit că săptămâna trecută cineva mi-a zgâriat hai sa ne uitam pe camere pe data X la ora Y"

latka a scris:

Reclamația nu are nici o eficientă, dacă nu indicați poliției și un suspect. Poliția nu va cerceta niște zgârieturi.
Nu contează acele 24 de ore, pentru că dvs. veți considera momentul când ați descoperit problema, ca moment zero, asa veți declara. Dar faptul ca nu aveți un suspect nu vă ajută.

Cineva mi-a zgâriat mașina în timp ce era parcată și a plecat de la locul accidentului. Problema e că eu am văzut după o săptămână că este zgâriată deci nu am avut cum să reclam incidentul autorităților in 24 de ore. Ce risc dacă reclam accidentul cu mult peste acel timp?
Pot face succesiunea după 5 ani a bunicului fără sora acestuia (au aceeasi mama, tați diferiți) ? mentionez ca pana in acest moment nu a facut nici o declaratie de acceptare sau renuntare la mostenire
1: daca te referi la numele de domeniu (de ex.: sarmale.ro sau mititei.com), acesta poate avea orice nume.
2: exista obligativitatea de a afișa două pictograme pe prima pagină a magazinului:
- respectiv o pictogramă pentru Platforma SOL cu link către [ link extern ]
- o pictogramă pentru Soluționarea alternativă a litigiilor cu link către [ link extern ] /
Ambele pictograme sunt disponibile in Monitorul Oficial, sau pe site-ul ANPC.
Am o hotarare definitifa prin care in urma unui partaj primesc o suprafata de teren. De curand cel care a pierdut terenul a deschis in proces nou pentru anulare act (inca nu a fost stabilita prima sedinta).
Problema este ca cei de la primarie refuza sa imi elibereze adeverinta pentru APIA pe motiv ca sunt in litigiu. Pot face asta?