avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cineva mi-a zgâriat mașina în timp ce era parcată ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cineva mi-a zgâriat mașina în timp ce era parcată și a plecat ...

Cineva mi-a zgâriat mașina în timp ce era parcată și a plecat de la locul accidentului. Problema e că eu am văzut după o săptămână că este zgâriată deci nu am avut cum să reclam incidentul autorităților in 24 de ore. Ce risc dacă reclam accidentul cu mult peste acel timp?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:01, 13 Mai 2024
Reclamația nu are nici o eficientă, dacă nu indicați poliției și un suspect. Poliția nu va cerceta niște zgârieturi.
Nu contează acele 24 de ore, pentru că dvs. veți considera momentul când ați descoperit problema, ca moment zero, asa veți declara. Dar faptul ca nu aveți un suspect nu vă ajută.
In zona există camere de supraveghere. Nu cred că o să pară credibil când o să le zic "Hei, azi am descoperit că săptămâna trecută cineva mi-a zgâriat hai sa ne uitam pe camere pe data X la ora Y"

latka a scris:

Reclamația nu are nici o eficientă, dacă nu indicați poliției și un suspect. Poliția nu va cerceta niște zgârieturi.
Nu contează acele 24 de ore, pentru că dvs. veți considera momentul când ați descoperit problema, ca moment zero, asa veți declara. Dar faptul ca nu aveți un suspect nu vă ajută.

Le veti zice " Hei, azi mi-am gasit masina zgaraiata si as dori sa ma ajutati sa identific faptasul".
Nu asta va intereseaza de fapt ? Nu sunteti obligat sa stiti data exacta cind s-a intimplat.

~ final discuție ~