avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate nelugoloman

Activitate nelugoloman

Răspuns la discuția conflict garda de mediu
multumesc
Discuție granituire
am o relatie nu prea buna cu vecinul ,de aceea am dorit sa stabilim de comun acord granitele,mentionez ca detin un testament care e pe numele tatalui meu (decedat) in baza caruia am apelat la un topoograf pentru a face masuratorile si schitele necesare ,mentionez ca nu sa facut nici o modificare de limite de proprietate si in zona nu a fost colectiv ceea ce se putea rezolva foarte usor;Acesta nu doreste sa coopereze sub nici o forma .Problema este ca terenurile sint trecute in CF .pe bunica mea (decedata) iar toti copii acesteia sint morti.Am apelat la un avocat care ne-a sugerat de a face succesiunea dupa bunica.Avind in vedere ca toti copiii acesteia sint morti iar nr urmasilor este de peste 40j va fi un proces foarte lung si costisitor pentru mine.Exista o alta posibilitate pentru delimitarea garanitelor intre mine si vecin care sa nu implice procesul de succesiune Va multumesc
Am depus o reclamatie la Garda de Mediu impotriva vecinului pentru ca scurgerile de la toaleta si anexa pentru animale se revarsa in curtea noastra . am redeschis o fintina (put) care a fost inchis in urma cu 15-20 de ani in urma faptului ca nu a mai fost potabila din cauza scurgerilor de la anexa ,am cerut vecinului de asi drena apele in asa fel incit sa nu afecteze fintina dar nu este cooperant ,de aceea am apelat la garda de mediu care a trimis o comisie cind afara era zapada nu au luat legatura cu noi ,au facut un tur si au constatat ca nu prezinta pericol,desi in fotografiiile trimise se vede clar cum doate dejectiile pe tim de ploie se revarsa in curtea noastra sau curg pe linga gard si ajung la distanta mai mica de 4m de fintina.Am cerut o reevaluare a situatiei in conditii de buna vizibilitate dar au refuzat ,indicindu-ne intelegere pe cale amiabila sau in instanta,considerati ca au procedat bine,Multumesc