Va mulțumesc pentru răspuns.Ideea este ca ,nici nu am luat bine un apartament ,si deja sunt probleme,probleme care ar putea avea efecte toată viață ,si a urmașilor.....Pana si actul de identitate dacă este neconform ,il declari nul ,si îți faci unul conform!!!!!....un produs, oricare ,daca il cumperi defect din start ,...il returnezi..Nu cred ca pe un act de valoare ,sau important ,nu are nici un efect ...coecturi ,sau adnotări ,sau alipiri..sa...
Va mulțumesc pt. răspuns. Greșeală s-a făcut de la serviciul urbanism al primăriei,care a eliberat acea adresa firmei de construcții.Aceasta firma a mers pe aceasta greșeală fara a se sesiza.După semnarea contractelor de vânzare cumpărare ,s-au sesizat cumpărătorii.Primăria ,a recunoscut greșeală si a eliberat si eliberează ,dovezi cu adresa corecta.Dar actele ,toate ,sunt greșite. Acum ,noi. cumpărătorii ,...nu avem nevoie de alipiri,adnotări sau atașări la niste acte neconforme sau așa ceva ,...ci avem nevoie sa ni se SCHIMBE....toate actele .Va rog să-mi spuneți ,cine si cum se SCHIMBA...aceste acte.Menționez ca nu s-a semnat recepția finala la construcție, imobil,..si nici contractele cu utilitățile nu s-au semnat.Aici nu este vorba de o virgula sau o literă, aici este vorba de o cu totul alta strada ,aflata la doua străzi distanta de imobil.Deci un întreg imobil ,cu 17 apartamente ,figurează in acte pe o alta stradă.
Buna ,am cumpărat un apartament ,si adresa din contract este greșită,este practic pe o alta strada.O greșeală de urbanism de la primăria locala.Nu este numai o problema personala ,ci privește tot imobilul,un bloc cu 18 apartamente. Cum putem obține un contract cu adresa corecta ?Menționez ca la imobil nu s-a semnat ,sau eliberat recepția finală.