avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Violeta V

Activitate Violeta V

Buna ziua,am achizitionat acum doi ani un autoturism cu contract de vanzare cumparare de la o persoana,aceasta nu doreste numerele,am fiscalul de atunci al fostului propietar,am trecut atunci masina la taxe si impozite. Am avut ceva probleme si nu am ajuns sa transcriu certificatul pe mine. Ce probleme voi intampina la inmatriculari,e nevoie si de fiscalul meu,imi trrbuie un alt fiscal al fostului propietar? Masinna are taxele la zi. Multumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie
Pe hartia data de fostul angajator scrie ca mi-a platit la stat si pe octombrie....daca nasc in primele zile sle lui iulie mai pot spera la indemnizatie?
Nu am venituri...nu mi-am permis sa merg la analize si nici la casa de asigurari cu hartia de la medic specialist in vederea inscrierii cum ca sunt insarcinata. Nu imi permit...card de sanatate nu am ,nu mi-a fost emis,am fost doar la medicul de familie care a trecut in fisa cum ca sunt insarcinata. Ce voi intampina cand ajung la spital sa nasc? Voi fi pusa sa platesc nasterea ?...nu am bani... Ce sa fac...? Multumesc mult
Răspuns la discuția Indemnizatie
Am primit hartiile de la fostul angajator iar angajarea e din 6.06.2016 pana pe 16.10.2017. cu jumatate de norma,eu o sa nasc la finele lunii iunie...cam cata indemnizatie voi putea lua ...asta daca puteti sa imi spuneti.
Discuție Indemnizatie
Am lucrat di iunie 2016 pana in septembrie 2017.. Cu jumatate de norma ca barman,in prezent nu mai lucrez sunt insarcinata in cinci luni....dupa legea cu lunile lucrate in ultimii doi ani aferent nasterii copilului,eu daca nasc la sf lunii iunie ma incadrez pt indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc.