avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere certificat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere certificat

Buna ziua,am achizitionat acum doi ani un autoturism cu contract de vanzare cumparare de la o persoana,aceasta nu doreste numerele,am fiscalul de atunci al fostului propietar,am trecut atunci masina la taxe si impozite. Am avut ceva probleme si nu am ajuns sa transcriu certificatul pe mine. Ce probleme voi intampina la inmatriculari,e nevoie si de fiscalul meu,imi trrbuie un alt fiscal al fostului propietar? Masinna are taxele la zi. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Detin un autoturism fara fiscal. Diego28 Diego28 Salut ! Sunt intr-o mare dilema, sunt posesorul unui autoturism fara fiscal, eu doresc sa iau masina pe numele meu, doar ca pe certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)