Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat telefonul sa nu fie găsită în timpul programului )
Am mers la cabinet unde i-am zis ca am urgență și am nevoie de .medical am avort spontan cu sângerare si durere.
M-a sat afara din cabinet sa stau la coada dupa pacienții care aveau flori in mana.
Doctorita de familie a țipat la mine dupa ce i-am zis ca voi renunta la ea ca medic de familie și ca nu o voi mai deranja.....daca închide telu in timpul programului si daca ptr dansa o gravidă si o urgență nu au prioritate in fata pacienților cu flori.
Doamna doctor de familie isi Inchide telefonul în timpul programului de lucru ca sa nu poti sa iti faci programare (nu are chef de lucru in timpul programului de lucru).
A țipat la mine si m-a amenințat că o sa sune la psihiatrie și a refuzat să îmi dea medical dupa ce am asteptat la coada cu dureri si sângerare.
A refuzat să îmi dea un concediu medical ...doamna dr de familie .....un comp plin de batjocura si lipsa de respect fata de mine ,pacient care o platesc lunar si cand am o urgenta ma trateaza ca pe un animal.
Aceasta doctorita din Moldova de peste Prut calcă în picioare dreptul meu de a primi servicii medicale in situatii de urgenta. Trebuie sesizat acest abuz în serviciu al medicului de familie deoarece trebuie sa fim respectați toti pacienții plătitori de c.a.s.s cu atât mai mult dacă e o situați e urgenta. Nu are nimeni dreptul să mă trateze intr-o sitiatie de urgenta ai nici ca doctorul meu de familie sa refuze sa imi dea medical când am dureri si sângerare de la avort spontan.