avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate ksk_vali

Activitate ksk_vali

ileana a scris:

cred ca in situatia alimentarii cardului..daca se obtine un extras de cont veti avea un inceput de dovada scrisa..care cred ca poate fi completat cu declaratii de martori..
ce inseamna i-ati alimentat cardul..exact?

av. Ileana Schwarz

Buna seara!Persoana careia i-am imprumutat banii avea urgenta nevoie de ei.Cand i-am imprumutat nu eram in oras si ea nu putea sa astepte pana ma reintorc,am discutat telefonic despre imprumut si mi-a dat numarul de card,asa ca i-am alimentat cardul cu suma de care avea nevoie.La vremea respectiva nu imi faceam nici o problema ca nu o sa mai vad acesti bani.
Buna seara!Persoana careia i-am imprumutat banii avea urgenta nevoie de ei.Cand i-am imprumutat nu eram in oras si ea nu putea sa astepte pana ma reintorc,am discutat telefonic despre imprumut si mi-a dat numarul de card,asa ca i-am alimentat cardul cu suma de care avea nevoie.La vremea respectiva nu imi faceam nici o problema ca nu o sa mai vad acesti bani.
Paven Florentina a scris:

In completare, ma gindesc ca s-ar putea merge pe infractiunea de inselaciune in forma prevazuta de art. 215, alin.3 din Codul penal, asta, repet in conditiile in care se poate dovedi ca intre dvs. a intervenit un contract de imprumut, .

Va multumesc pentru raspunsuri.Se pare ca ar trebuii sa ma asigur mai bine inainte de a imprumuta bani.In concluzie nu am nici o sansa sa imi recuperez banii.Va multumesc inca odata.
Si eu am imprumutat pe cineva cu o suma mare de bani bani si acum zice ca nu mai vrea sa mi restituie.Chitanta la mana nu am,dar cand i-am imprumutat banii nu i-am dat din mana si i-am alimentat cardul.Nu mai am chitanta dar baniesc ca se poate cere un extras de cont,nu?De atunci a trecut un an si ma tot poarta cu vorba sau ma trimite la plimbare.Sa ma duc la politie ,ce imi recomandati?Vreau sa o dau si in judecata,cum sa procedez SI CE SANSE AM SA IMI RECUEREZ BANII?Am avut incredere in persoana respectiva si acum imi rade in fata!Faptul ca i-am alimentat cardul cu acea suma paote constituii dovada ca i-am imprumutat acei bani?Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.O zi buna tuturor!