avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Activitate RADUTG

Activitate RADUTG

A trecut de Camera Deputatilor propunerea legislativă pentru modificarea OUG nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori, care prevede că cesionarul nu va putea pretinde de la debitorul care are calitatea de consumator mai mult decât dublul sumei plătite de acesta pentru a cumpăra creanţa de la cedent? (propunerea a trecut de Senat)
MERSI
Sunt functionar public cu statul special(ofițer de poliție).Am promovat un concurs dificil pentru ocuparea unei functii de șef serviciu, dar după 2 ani, în urma unei reorganizări, serviciul a fost transformat în birou (aspect neimputabil mie) , iar eu am acceptat să devin șef birou (nu aveam altă alternativă la acel moment). Ulterior, s-a reînființat serviciul respectiv, am fost împuternicit la comanda acestuia, dar mi-a fost comunicat că trebuie să dau din nou concurs pentru a fi din nou ,,titular,,.
Având în vedere că am promovat deja un concurs (pentru aceeași funcție/același serviciu), e legal să fiu nevoit să concurez din nou pentru aceeași funcție/același serviciu????
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.