avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONCURS PE ACEEAȘI FUNCȚIE DE DOUĂ ORI ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONCURS PE ACEEAȘI FUNCȚIE DE DOUĂ ORI ?

Sunt functionar public cu statul special(ofițer de poliție).Am promovat un concurs dificil pentru ocuparea unei functii de șef serviciu, dar după 2 ani, în urma unei reorganizări, serviciul a fost transformat în birou (aspect neimputabil mie) , iar eu am acceptat să devin șef birou (nu aveam altă alternativă la acel moment). Ulterior, s-a reînființat serviciul respectiv, am fost împuternicit la comanda acestuia, dar mi-a fost comunicat că trebuie să dau din nou concurs pentru a fi din nou ,,titular,,.
Având în vedere că am promovat deja un concurs (pentru aceeași funcție/același serviciu), e legal să fiu nevoit să concurez din nou pentru aceeași funcție/același serviciu????
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: RADUTG , utilizator 21:08, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Am trecut printr-o situatie la fel si am dat concurs din nou pe post. Din pacate puteti sa aveti surpriza ca la concurs sa se inscrie si alti colegi si se poate chiar sa pierdeti promovarea. Trebuie sa va pregatiti din timp si temeinic. Mult succes!
MERSI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire post sef birou spclep monalisa2010 monalisa2010 Azi am primit si eu noua dispozitie privind numirea mea in functia de executie si mi sa comunicat- verbal- ca se va incerca o reorganizare a serviciului in ... (vezi toată discuția)
Posturi vacante functionari publici ileana112011 ileana112011 In iulie 2009, am fost transferata de pe un post de executie pe un post vacant de conducere, in cadrul aceleiasi institutii, intocmindu-se decizie de numire pe ... (vezi toată discuția)
Sef serviciu supus reorganizarii Justitiarul711 Justitiarul711 In urma unei reorganizari a institutiei un sef serviciu din cadrul primariei este nevoit a accepta un alt post inferior existent in organigrama, post care nu ... (vezi toată discuția)