avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Spiridusul

Activitate Spiridusul

Buna ziua ,am si eu o intrebare.Locuim cu chirie eu cu sotul meu si 2 fiice intr-un apartament de aproape 11 ani.Cand ne-am mutat acolo proprietarul ne-a spus ca ne face contract de inchiriere dupa ce ne cunoaste mai bine lucru care nu sa intamplat nici pana astazi.Cand ne-am mutat am platit chiria 100euro dar de anul trecut din iunie a marit la 150euro.Am reusit sa cumparam o casa si ne-am mutat de acolo dar pe luna ianuarie si februarie nu am mai platit chiria deoarece de 4 ani nu a mai vrut sa plateasca datoriile care le are el ca si proprietar (inspectie gaz,centrala ,reparati din cauza ca apartamentul este vechi,e t c).Intrebarea mea este daca poate sa ne faca ceva pe cale legala?
Buna ziua,am si eu cateva nelamuriri.Locuiesc cu chirie intr-un apartament de 11 ani,dar proprietarul nu a vrut sa ne faca contract de inchiriere ,am platit timp de 10 ani 100euro chiria iar de anul trecut a marit la 150euro.I-am spus de nenumarate ori ca vrem contract dar nu vroia sa auda de asa ceva.Am reusit sa ne cumparam o casa si ne-am mutat ,dar nu am mai platit chiria pe ianuarie si februarie pentru ca de 4 ani de zile nu mai plateste nimic ce tine de el (inspectie gaz,centrala reparatii din cauza ca e vechii apartamentul etc.Intrebarea mea este daca ne poate face ceva pe cale legala?Multumesc