avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate Noname63

Activitate Noname63

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dvs vreti ca in Caragiale sa o semnati dar sa fie anonima.Nu mentionati daca sunteti coleg,profesor,portar,sau ce calitate aveti.Sesizarile anonime nu se iau in considerare indiferent carei institutii sunt adresate.Puteti lua legatura cu parintii copilului,cadre didactice,daca doriti sa faceti un bine.

Deși ambii părinți sunt în viață, acest copil este practic abandonat, tatal lucrând în străinătate, din cate stiu i-a abandonat , iar mama...având anumite probleme psihice moștenite inclusiv de elevul cu pricina, nu poate avea grijă de el. La părinți nu pot apela. Cadrele didactice cunosc situația deși nu în totalitate. Eu sunt un elev al liceului și doar doresc să îl ajut. Voiam să stiu dacă in o plangere depusă secției de poliție pot cere să fiu păstrat anonim. Nu consider că era nevoie să faceți o insultă prin referirea la "O scrisoare pierdută". Vă mulțumesc oricum.
*Nu știu dacă acest site este locul potrivit pentru a cere ajutor, însă sunt complet dezgustat și vreau să fac ceva*
În cadrul liceului meu, un elev este abuzat de către colegii lui de clasă prin diverse "farse": Ghiozdan aruncat de la etajul 2, ghiozdan ascuns prin toată incinta liceului, punerea de laxative în apă, punerea de prezervative în sendviș, punerea de fecale pe ghiozdan...
Pentru majoritatea am dovezi foto/video (da, inclusiv ultimele 2 lucruri... ambele au avut loc in saptamana aceasta). Pot depune o plângere fără să se cunoască identitatea mea?