Si fiul meu a patit asa in clasa a 12-a, inclusiv au fost amenintari cu moartea. Dupa ce fiul meu a depus plangere la sectia de politie, toata lumea s-a linistit si lucrurile au reintrat in normal in privinta colegilor raufacatori, In schimb s-a suparat foarte tare conducerea scolii: directorul, diriginta.Mai ales ca elevul care era cel mai rau era un fel de sponsor al institutiei de invatamant. Au spus ca trebuia sa rezolvam problema in cadrul scolii. Intr-un final s-au linistit si cadrele didactice Ma gandesc ca ati putea sa sunati la telefonul copilului sa semnalati situatia si ca o varianta de rezerva e o idee foarte buna sa discutati cu cineva de la sectia de politie arondata.
Dau aici un citat din situatiile in care se poate suna la telefonul copilului , de asemeni am vazut ca apelul este anonim si puteti primi instructiuni despre cum sa procedati. Am pus link pentru detalii despre telefonul copilului
[ link extern ]
Cine sună la Telefonul Copilului?
Toţi copiii din România sau copiii străini aflaţi pe teritoriul României pot apela Telefonul Copilului, în cazul în care nu le sunt respectate drepturile. De asemenea, şi părinţii, cadrele didactice, profesioniştii sau publicul larg pot semnala cazuri de încălcare a drepturilor copilului la 116 111.