Buna ziua,
Sa "sara" conducerea liceului, care oricum nu face nimic, si sa mearga direct la ISJ
Nu ar strica si o plangere la Politie pentru amenintarii, poate vor sta domnii politistii de vorba cu el si isi schimba comportamentul.
In legatura cu acest caz , conducerea liceului a instituit Consiliul profesoral sanctionand elevul cu scaderea notei la purtare , dar am fost invinuita de directorul scolii ca eu sunt de vina ca elevii de clasa a XII-a dorm la ora, deoarece nu fac sa fie ora de predare la matematica atractiva. Elevii clasei respective au un comportament rebel si au o frecventa redusa la 7-8 elevi / ora de matematica si la ceilalti profesori de matematica. Mai doresc sa intreb ceva , daca am voie sa filmez video cu telefonul mobil ora de predare cu clasa respectiva ? Sau GDPR nu-mi permite. Pot sa fac plangere la ISJ , direct , sau prin intermediul conducerii scolii referitor la acest aspect scandalos si ingrat si dezonorant pentru mine ? Va multumesc. Cu stima si considerație.
Ionut.ion a scris:
Buna ziua,
Sa "sara" conducerea liceului, care oricum nu face nimic, si sa mearga direct la ISJ
Nu ar strica si o plangere la Politie pentru amenintarii, poate vor sta domnii politistii de vorba cu el si isi schimba comportamentul.
~ final discuție ~