avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiIonitaCrb

Activitate AndreiIonitaCrb

Multumesc pentru raspuns.
Nu exista nici o solutie prin care sa imi deconteze macar partial combustibilul astfel incat pentru ei sa nu existe diferente?
Eu as accepta sa-mi deconteze numai jumatate, macar sa nu suport eu in totalitate cheltuielile.
Buna ziua,
Am o intrebare legata de modalitatea de decontare a transportului la si de la locul de munca.
In momentul de fata angajatorul imi deconteaza im medie 450 de lei lunar, reprezentand RATB, Metrou si taxi.
De curand am facut o cerere catre conducere ca in loc de bonuri pentru transport public si taxi sa-mi deconteze bonuri de benzina care sa nu depaseasca acea valoare.
Aceasta cerere a fost respinsa pe motiv ca, desi este aceiasi suma, firma are cheltuieli mai mari pentru ca autoturismul nu este folosit in exclusivitate pentru activitatea economica. Raspunsul nu are prea multe explicatii doar una legata de deductibilitatea de 50% pentru vehicule ce nu sunt folosite exlusiv in activitatea economica, din care nu inteleg mare lucru si nici google nu prea m-a ajutat.
As vrea sa inteleg despre ce este vorba si in cazul in care este o solutie de decontare a combustibilului fara sa fie vreo diferenta pentru angajator fata de decontarea transportului public, care este aceea.
Multumesc!