Buna ziua,
cine si cum stabileste unde este resedinta si unde este domiciliul unei persoane. Eu am dubla cetatenie, locuiesc in Germania si merg in Romania de doua ori pe an, cate 2-3 saptamani. Detin in Ro., cota parte dintr-un apartament. Exista o autoritate care stabileste unde este domiciliul stabil si unde este resedinta? Asta in conditiile in care eu detin un pasaport german si unul romanesc. Pana acum am avut si carte de identitate romanesca dar a expirat. Am si buletin german.
Multumesc pentru ajutor.
Nu am un scop anume. Doresc doar sa fiu in regula cu toate actele. Am pasaport si buletin de Germania. In conditiile in care sunt si cetatean roman, ar trebui sa am si un act de identitate romanesc?
Am dubla cetatenie, germano-romana si detin pasaport german. Pasaportul si cartea de identitate romanesti au expirat. Domicilui meu stabil este in Germania dar detin si o proprietate in Romania, unde ma duc de doua ori pe an, cate 2-3 saptamani. Care sunt actele de care as avea eu nevoie in aceasta situatie, pentru a fi in legalitate?
Multumesc.