avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Diana9817

Activitate Diana9817

Răspuns la discuția Casa pe hotar
Am inteles, dar proprietarul nici nu vrea sa auda desi nu l-ar incurca cu absolut nimic o teava lipita de casa mea, care pt el este chiar in spatele curtii unde nu desfasoara nicio activitate. Multumesc.
Discuție Casa pe hotar
Buna ziua! Doresc sa imi pun centrala termica in casa, am facut planul, totul este pregatit, insa am casa pe hotar si proprietarul casei vecine nu este de acord sa montam teava pe peretele exterior (cei de la gaze au spus ca pe altundeva nu se poate). Ce pot face?
Discuție Magazin virtual
Buna! Pentru un magazin online pot avea sediu social la un cabinet de avocatură și totuși să-mi desfășor activitatea de acasă fără să declar punct de lucru? Mulțumesc!
Va mulțumesc! Dar daca îmi trec sediul social la un cabinet de avocatura de exemplu, sau in alta parte, eu pot lucra de la mine de acasă având in vedere ca activitatea este online?
Buna ziua! Dacă vreau sa închiriez un apartament cu 2 camere, una pentru locuit si una pentru a fi sediu social pentru un magazin online ce proceduri trebuie sa urmez? Proprietarul va avea de plătit un impozit mai mare, sunt șanse sa fie de acord cu asemenea situație, atâtea acte?
Va mulțumesc mult!