Va multumesc pentru raspuns. Dar copilu timp de 4 ani a fost la noi, gradinita la fel inca este inscris in Romania , noi i l-am dat pentru o vacanta. Acolo copilu sta efectiv in casa.
Buna seara . Suntem in proces pentru un minor . Sa dezbatut mutarea procesului . Noi ca reclamant am depus in Romania fiind tatal , parata mama vreea ca procesul sa fie in Germania . Am primit acest raspuns de catre domnul judecator : Complet: C.FAMILIE 5
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei generale a instanţelor române, invocată de pârâta-reclamantă prin întâmpinare. Respinge ca nefiind de competenţa instanţelor române cererea având ca obiect exercitarea autorităţii părinteşti, formulată de reclamantul-pârât Puiu Eduard-Constantin , în contradictoriu cu pârâta-reclamantă Pandele Raluca-Ioana . Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei totale de 3360 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată (onorariu avocat, cheltuieli transport şi cazare). Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Bacău. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 09.03.2018.
Va rog imi puteti explica ce inseamna ? Si pentru cine este respingerea
Va multumesc