Buna seara. Intentionez sa actionez in judecata angajatorul pentru neplata drepturilor salariale. Pot gasi undeva un model de cerere? De anul trecut din septembrie nu am mai semnat niciun stat de plata, nici nu mai stiu exact cati bani mai am de luat, deoarece tot ne amana cu plata salariului si ne dadea cate un milion- doua ,o data la cateva saptamani ca sa ne mai inchida gura si sa lucram in continuare.
Buna seara. De curand mi-am dat demisia din cauza neplatii salariului. Am descarcat un model de demisie de pe net, dar din neatentie l-am descarcat pe cel gresit. Trebuia sa scriu demisie fara preaviz in conformitate cu articolul 81 alin.(8) dar dar in demisia pe care am facut-o scria aliniatul 1, deci fara preaviz. Mi-am dat seama abia astazi cand am fost sa fac sesizare la ITM. Ce pot face in acest caz? Mentionez ca intentionez sa actionez in instanta angajatorul pentru recuperarea drepturilor salariale. Pot avea probleme din cauza demisiei gresite? Imi mai pot recupera banii de la angajator?