avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere chemare in judecata angajator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere chemare in judecata angajator

Buna seara. Intentionez sa actionez in judecata angajatorul pentru neplata drepturilor salariale. Pot gasi undeva un model de cerere? De anul trecut din septembrie nu am mai semnat niciun stat de plata, nici nu mai stiu exact cati bani mai am de luat, deoarece tot ne amana cu plata salariului si ne dadea cate un milion- doua ,o data la cateva saptamani ca sa ne mai inchida gura si sa lucram in continuare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti pe google.
Dar este relativ simplu. " Subsemnatul/a .... date de identificare, CNP, CI, chem in judecata ..... angajatorul SC.... si pe administratorul acesteia ....... pentru ca prin hotararea ce o veti pronunta sa dispuneti plata drepturilor salariale in cuantum de......., reprezentand salarii neplatite pentru perioada .........
Scurt istoric ... Sunt angajat cu contract de munca din data .... cu un salariu de .....
Din data .....de cand nu mai primiti salariu, angajatorul nu a mai achitat ..... si refuza sa ne plateasca lunar drepturile salariale.
Depuneti copii xerox conforme cu originalul in 3 ex. unul ptr instanta si 2 pentru SC si administratorul Sc.

Pana la depunerea cererii puteti sa-i faceti o notificare prin executor sau puteti apela la serviciile de mediere care sa va solutioneze acest conflict.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante salariale RamonaIS RamonaIS Buna ziua, Am o intrebare, daca se poate...un salariat se afla la data de 21.20.2014, cu restante salariale din luna iunie 2014, la o firma privata...cum ar ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu si concediu de odihna neefectuat camelianna camelianna Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura (pas cu pas fara cheltuieli de judecata) pentru recuperarea ultimului salariu si a concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Salariu Gaby iuly bianca nica Gaby iuly bianca nica Mai o intrebare eu primesc doar diurna in euro dar salariul de baza ce scrie pe contractul de munca nu .Ce trebuie sa fac sa imi pot recupera si salariul de ... (vezi toată discuția)