Bună ziua!
Dacă cineva poate să îmi răspundă, vă rog :
Am un teren in suprafață de 1200 mp, categoria de folosință pădure, începând cu 2008 este prins in PUG, devine intravilan. Extrasul de carte funciară îl identifică la momentul 2021 pădure intravilan.
Am solicitat CU pentru scoatere din circuitul silvic. Am făcut procedura pentru 300 mp și acum mă trezesc că primăria îmi spune că POT care este de 20% se aplică la suprafața scoasă și nu la întreaga parcelă (cum găsesc in legea 350)
Este normal/legal ce mi se solicită ? ( aplicare POT doar la suprafața scoasă din silvic )
Am obținut un Certificat de urbanism și toate avizele solicitate prin acel certificat .Am obținut inclusiv avizele de specialitate din primărie și raportul arhitectului -șef este favorabil .Însă m-am trezit că PUD ul a fost respins de către Consiliul local pe motiv că investiția nu este oportună (investiție privată în totalitate).Vă mulțumesc
Am obținuț un Certificat de urbanism pentru o construcție .La secțiunea Regim tehnic printre altele precede “realizarea unor construcții noi este condiționată de existența unui PUD care reglementează și accesul auto”.Am obținut toate avizele solicitate ,avizele comisiilor tehnice sunt favorabile ,avizul arhitectului șef prevede printre altele “...construcția îmbunătățește zona” și totuși consiliul local respinge avizul PUD spunând că nu este oportună o asemenea investiție (este o investiție privată ).Este legal să respingă ?