avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Poate consiliul local să respingă o investiție ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Poate consiliul local să respingă o investiție privată pe motiv de oportunitate ?

Am obținuț un Certificat de urbanism pentru o construcție .La secțiunea Regim tehnic printre altele precede “realizarea unor construcții noi este condiționată de existența unui PUD care reglementează și accesul auto”.Am obținut toate avizele solicitate ,avizele comisiilor tehnice sunt favorabile ,avizul arhitectului șef prevede printre altele “...construcția îmbunătățește zona” și totuși consiliul local respinge avizul PUD spunând că nu este oportună o asemenea investiție (este o investiție privată ).Este legal să respingă ?

Alte discuții în legătură

Îmi poate spune cineva dacă ,consiliul local poate respinge un aviz pud pe motive de oportunitate ? mmateescu77@yahoo.com mmateescu77@yahoo.com Am obținut un Certificat de urbanism și toate avizele solicitate prin acel certificat .Am obținut inclusiv avizele de specialitate din primărie și ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Emiterea autorizatiilor de construire pentru teren in extravilan alina_natasa alina_natasa Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog, daca o primarie are birou de arhitect sef, respectiv urbanism, se poate emite Autorizatia de construire pentru un ... (vezi toată discuția)