avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate scurtu cecilia

Activitate scurtu cecilia

buna ziua sotului meu i-a fost retinut permisul de coducere pt ca in timp ce pleca intr-o cursa mentionez ca este sofer profesionist,noaptea a vrut sa depaseasca un logan,asigurandu-se pentru depasire,soferul loganului s-a intimidat si i-a franat in fata,iar sotul a trecut pe partea stanga pentru a-l depasi evitand impactul.dupa ce l-a depasit a fost oprit de politie si amendat ,deasemenea suspendat permisul pe motiv ca politia vroia sa-l depaseasca pe sotul meu,mentionez ca sotul s-a asigurat inainte de depasire si in spatele lui nu era nicio masina.apoi i-a fost suspendat permisul pentru inca 30 zile pe motiv ca nu a respectat indicatiile agentului de a ramane in masina dar sotul s-a dat jos pentru a fuma neadresandu-se cu nimic agentului.intrebarea mea este poate face contestatie impotriva procesului verbal?martorul a semnat procesul verbalsi a plecat inainte ca sotul sa semneze si el procesul si a scris ca masina de politie il depasea pe el in timp ce sotul a inceput manevra de depasire.Ma puteti ajuta cu un model de contestatie?