Daca eu am fugit de acasa din cauza ca nu ma mai inteleg cu parintii mei si ei m.au cautat cu politia si m.am dus singura de buna voie la sectie si acum sunt tot acasa ,daca plec inca o data ce se intampla si se poate cumva sa ajung la alta familie? Va rog am nevoie sa stiu lucrurile acestea....chiar am ajuns la capatul puterilor....si nu stiu ce o sa ajung sa fac
Eu cu parintii mei am trecut prin multe ...mai ales in anul 2017...in acel an...ei au aflat ca am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu cu care stateam de aproape un an. De atunci ei nu m.au mai lasat sa ma intalnesc cu el...m.au pus sa merg la politie sa fac o reclamatiei impotriva lui...el imi stie foarte bine parintii si a inteles de ce am facut asta. Eu am inceput sa ma vad cu el din moment ce el sta pe langa liceul meu...dar parintii mei se comporta cu mine foarte diferit....o data au si incercat sa ma dea afara din casa..Pe scurt ma simt ca o straina aici...de fiecare data cand ii vad imi aduc aminte de cuvintele pe care mi le.au spus...ca nu sunt buna de nimic ...ca sa plec din viata lor ,ca eu le.am distrus familia .Intre timp eu am vorbit cu iubitul meu si el si parintii lui au fost de acord sa ma mut la ei.. Tot ce vreau sa stiu este strict legat de lege...poate sa faca ceva politia? Eu una le.am spus si in fata ca plec de mai multe ori...si pana la urma ei o data m.au dat afara din casa...Vreau sa stiu doar ce poate face politia din moment ce plec de buna voie si imi continui scoala si am unde sa dorm.Multumesc anticipat!! Si as vrea cat se poate de repede un raspuns