avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 15 ani ,in noiembrie fac 16....si vreau sa plec de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 15 ani ,in noiembrie fac 16....si vreau sa plec de acasa

Eu cu parintii mei am trecut prin multe ...mai ales in anul 2017...in acel an...ei au aflat ca am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu cu care stateam de aproape un an. De atunci ei nu m.au mai lasat sa ma intalnesc cu el...m.au pus sa merg la politie sa fac o reclamatiei impotriva lui...el imi stie foarte bine parintii si a inteles de ce am facut asta. Eu am inceput sa ma vad cu el din moment ce el sta pe langa liceul meu...dar parintii mei se comporta cu mine foarte diferit....o data au si incercat sa ma dea afara din casa..Pe scurt ma simt ca o straina aici...de fiecare data cand ii vad imi aduc aminte de cuvintele pe care mi le.au spus...ca nu sunt buna de nimic ...ca sa plec din viata lor ,ca eu le.am distrus familia .Intre timp eu am vorbit cu iubitul meu si el si parintii lui au fost de acord sa ma mut la ei.. Tot ce vreau sa stiu este strict legat de lege...poate sa faca ceva politia? Eu una le.am spus si in fata ca plec de mai multe ori...si pana la urma ei o data m.au dat afara din casa...Vreau sa stiu doar ce poate face politia din moment ce plec de buna voie si imi continui scoala si am unde sa dorm.Multumesc anticipat!! Si as vrea cat se poate de repede un raspuns

Alte discuții în legătură

Minorul vrea sa locuiască la bunicii parentali Robert1980 Robert1980 Sunt divortata de 10 ani iar copilul mi_a fost incredintat Tatal e plecat din tara.minora în varsta de 16 ani nu mai vrea sa locuiască cu mine pt ca o ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Ioana2333 Ioana2333 Buna ziua , am 15 ani si vreau sa ma mut cu prietenul meu care are 20 de ani .Ei nu sunt de acord cu el deoarece este tigan si acesta este singurul motiv ... (vezi toată discuția)