avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani mai am o lună și fac 18 ani . Iubitul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani mai am o lună și fac 18 ani . Iubitul meu are 18 ani ...

Buna ziua .
Vreau sa spun că am 17 ani mai am o lună și fac 18 ani . Iubitul meu are 18 ani .
Am întreținut relații sexuale. Și am vrut să știe și părinții mei . Le-am spus și au fost de acord dar cu condiția că el să se mute cu totul la mine adică să locuiască . Am pus și noi bani la întreținere etc . Dar după 5 luni de zile după mutarea iubitului meu la mine ai mei l-au dat afara din casă și ne-au interzis să ne mai vedem
După o săptămână în urma unor certuri cu părinții mei , aceștia au fost de acord să mă mut la el dar cu condițiile să nu rămân însărcinată și să îmi termin școala. Însărcinată nu am rămas și de la școală nu am lipsit deloc .
Dar la momentul actual acum când eu mai am doar 1 lună până când fac 18 ani ai mei numai sunt de acord să mai stau la iubitul meu
Eu nu mai vreau să mă întorc la părinții mei
Ce as putea face că ai mei sa nu mă ia cu forța în acest timp rămas până la majoratul meu
Și iubitul meu ar putea pății ceva ?

Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:40, 24 Octombrie 2023
Nu au cum sa te ia cu forța și nici iubitul nu va pati ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre o minora de 14 ani si un major de 18 Roxanaale Roxanaale Buna, am 14 ani si am am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de 18 ani, am decis sa fug de acasa la el deoarece sunt insarcinata cu el, mama iubitului ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)