avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasa

Buna ziua , am 15 ani si vreau sa ma mut cu prietenul meu care are 20 de ani .Ei nu sunt de acord cu el deoarece este tigan si acesta este singurul motiv deoarece mi.a spus ca daca imi faceam un prieten roman nu avea nimic cu asta si ieri am.vrut sa dorm in seara aceea cu el si le.am spus ca ma intorc azi acasa dar au facut ce au facut m.au amenintat cu politia si m.am dus acasa deoarece nu voiam sa aiba probleme el cu politia , dar vreau sa stiu daca se poate sa ma mut cu el avand in vedere ca este cu acordul meu si daca poate sa foloseasca impotriva mea faptul ca am incercat sa ma sinucid acum o luna si am inteles ca parinti mei au semnat o foaie cum sa nu ma interneze , ei acum ma tin inchisa in casa si au spus ca daca nu fac ce zic ei o sa ma bata si n.o sa ma mai lase sa fac nimic si daca mai vorbesc cu prietenul meu il da pe mana politiei , poate sa faca asa ceva ? Si exista cumva vreo posibilitate sa ma pot muta cu el ?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:29, 5 August 2018
In primul rand termina-ti scoala.Apoi lui i se va face dosar penal de intretinere acte sexuale cu o minora.
O sa ai timp de gagicareala dupa 17 18 ani.Dragostea trece prin stomac, baiatul vrea doar sex si peste 3 ani te aranca cu doi copii in brate in strada.
Invata du te la munca apoi fa ti un viitor, caci cu unul de etnie o sa duci viata grea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 15 ani ,in noiembrie fac 16....si vreau sa plec de acasa Pufoasa 22 Pufoasa 22 Eu cu parintii mei am trecut prin multe ...mai ales in anul 2017...in acel an...ei au aflat ca am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu cu care stateam de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasă. am 17 ani si tata e de etnie roma edward9939 edward9939 Vreau sa plec de acas. Am 17 ani si tata e de etnie roma si vrea sa ma casatoreasca si eu am un iubit tot de 17 si as vrea sa ma mut la el. El sta cu ... (vezi toată discuția)
Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)