avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasă. Am 17 ani si tata e de etnie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasă. Am 17 ani si tata e de etnie roma

Vreau sa plec de acas.
Am 17 ani si tata e de etnie roma si vrea sa ma casatoreasca si eu am un iubit tot de 17 si as vrea sa ma mut la el.
El sta cu parinti.
Nu ma lasa sa ies din casa,nu ma lasa pe telefon decat pana la 23,plang in fiecare zi si imi vine sa ma sinucid nu ii mai suport, se ia de mine fara sa le fac nimic.
Pot sa plec de acasa fara ca ei sa fie de acord ? si poate politia sa ii faca ceva prietenului meu sau familiei lui daca depun plangere parinti mei ?
Ma poate ajuta Protectia copilului sa nu ma casatoresc si sa ma pot muta la el ?

Alte discuții în legătură

Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. ... Andreghsiw Andreghsiw Am 16 ani iar iubitul meu 20,suntem împreună de aproape 1 an.. Iar pe 4 octombrie parintii mei (mama si tata vitreg) au luat decizia in care iubitul meu sa ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)