Buna ziua.Ma numesc G.P. si va rog sa ma ajutati in legatura cu o nedumerire pe care o am vizavi de intabularea ce trebuie facuta in urma mostenirii.Sotul meu impreuna cu mama sa mostenesc impreuna un apartament.Am inteles de la notar ca trebuie facuta intabularea apartamentului dupa efectuarea succesiunii, insa nu stim niciunul in ce consta acest lucru.Cadastrul este facut de tatal sotului meu pe vremea cand a cumparat apartamentul de la stat. Puteti sa-mi spuneti,va rog, ce acte presupune intabularea facuta pe baza certificatului de mostenitor si ce inseamna daca nu oface acum, ci si dupa ce se ,,duce'' mama sa?Va multumesc!
Buna ziua.Am o intrebare stringenta pentru cunoscatorii intr-ale dreptului: sotii sunt obligati de vreo lege sa aiba domiciliu comun in cartea de identitate?Dupa casatorie vom locui in resedinta parintilor mei, dar el vrea sa-mi modific domiciliul dupa cel al parintilor lui.As vrea sa stiu daca are vreo importanta in legaturile cu ,,statul'' domiciliul diferit in cartea de identitate.Va multumesc anticipat!