Locuiesc in Israel.Fratele si tata locuiesc in Romania intr-un apartament ramas dupa moartea mamei in 2003.Apartamentul e impartit astfel: 2/8parti tata, 3/8parti fratele, 3/8parti eu.Eu platesc toate datoriile casei din 2003 pana azi(am chitante)!Au fost datorii enorme care au dus la pericolul de a vinde statul casa.Nu vreau sa pierdem casa,dar problema e ca nu mai pot plati singura toate datoriile fratelui si tatalui!Am incercat sa-i conving sa plateasca fiecare partea lui,dar nu am cu cine vorbi,tata e alcoolic iar fratele nu vrea sa auda,si-a schimbat nr.de telef.sa nu dau de el.Am auzit ca vrea sa se casatoreasca si deja sta cu viitoarea sotie in casa,iar eu acum platesc intretinerea pt.3 persoane!Va rog ajutati-ma!Ce pot face?De 4 ani platesc datoriile si nu mai pot!Exista o lege,o solutie?daca eu nu mai platesc,se vor strange datorii si vom pierde casa!Se poate vinde si fiecare sa-si ia ce i se cuvine?Eu sunt "fortata"sa platesc la nesfarsit pt.toti?Va rog din suflet sa ma ajutati!