avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate Roxanaa98

Activitate Roxanaa98

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

E vorba de o singura palma data de prietenul dvs sau a fost o altercatie in care s-au lovit reciproc? Au fost martori la eveniment? persoana vatamata si-a scos CML?

Nu a fost reciproca altercația însă persoana vătămată a declar ca si cum s-ar fii simtit amenințată a fost un martor un prieten de al persoanei vătămate. Nu si-a scos cml doar a depus plângere
Acum 2saptamani am avut parte de o întâmplare urâta,am intrat in discuție cu un băiat iar după câteva zile m-am reîmpăcat cu prietenul meu,băiatul respectiv insista sa ia legatura cu mine știind de reimpacarea cu iubitul meu. I-am spus de aceasta împăcare însă nu a înțeles,in urma cu o săptămâna jumătate iubitul meu i-a dat o palma.. iar el ne-a amenințat cu o plângere fapt ce s-a sesizat. Iubitul meu a fost chemat pentru a depune o declarație referitor la aceasta situație si mi s-a spus ca in acea declarație apare si numele si nr meu de telefon . Pentru aceasta fapta comisa de prietenul meu se poate primi pedeapsa cu suspendare sau ceva in legatura cu aceasta fapta. Sunt speriata si nu stiu ce sa fac,cum as putea lremedia aceasta problema?