avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor - prietenul meu a pălmuit un băiat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor - prietenul meu a pălmuit un băiat

Acum 2saptamani am avut parte de o întâmplare urâta,am intrat in discuție cu un băiat iar după câteva zile m-am reîmpăcat cu prietenul meu,băiatul respectiv insista sa ia legatura cu mine știind de reimpacarea cu iubitul meu. I-am spus de aceasta împăcare însă nu a înțeles,in urma cu o săptămâna jumătate iubitul meu i-a dat o palma.. iar el ne-a amenințat cu o plângere fapt ce s-a sesizat. Iubitul meu a fost chemat pentru a depune o declarație referitor la aceasta situație si mi s-a spus ca in acea declarație apare si numele si nr meu de telefon . Pentru aceasta fapta comisa de prietenul meu se poate primi pedeapsa cu suspendare sau ceva in legatura cu aceasta fapta. Sunt speriata si nu stiu ce sa fac,cum as putea lremedia aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: Roxanaa98 , utilizator 09:51, 14 Martie 2018
Dumneavoastra nu veti pati nimic, daca la asta va refereati, prietenul dumneavoastra va fi cercetat pentru loviri si sau alte violente.
Incercati sa convingeti partea vatamata sa isi retraga plangerea, retragerea plangerii duce la clasarea dosarului panal,
E vorba de o singura palma data de prietenul dvs sau a fost o altercatie in care s-au lovit reciproc? Au fost martori la eveniment? persoana vatamata si-a scos CML?
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

E vorba de o singura palma data de prietenul dvs sau a fost o altercatie in care s-au lovit reciproc? Au fost martori la eveniment? persoana vatamata si-a scos CML?

Nu a fost reciproca altercația însă persoana vătămată a declar ca si cum s-ar fii simtit amenințată a fost un martor un prieten de al persoanei vătămate. Nu si-a scos cml doar a depus plângere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la violenta si uz de violenta . xp-kry xp-kry Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente E7890r E7890r Buna sara. In primul rand , eu sunt minor si am varsta de 17 ani . Ieri in jurul orei 14:15 mergeam pe strada cu prietena mea , si am trecut pe langa un grup ... (vezi toată discuția)
Articolul 180 - lovirea sau alte violenþe cib3rthug cib3rthug Salut , Am fost chemat la politie pentru o declaratie ca raspuns a depunerii unei plangeri impotriva mea.In seara precedenta l-am lovit pe un baiat cu palma ... (vezi toată discuția)