avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Activitate Alex Both

Activitate Alex Both

Si cam cat ar costa certificatul asta? Unde il pot face si cam cat dureaza?
Momentan ,locuiesc in casa bunicii mele, care e decedata de 3 ani, cu ceilalti mostenitori de drept, fiul si ficele defunctei,eu fiind fiul uneia dintre fice! Toti avem mutatie facuta pe adresa mai sus mentionata, CI , valabile toate in regula. Succesiunea nu este facuta si nici unul dintre mostenitori nu are specificat ca a primit ceva anume din acel imobil. Mostenitorii de drept ,adica matusa ,unchiul meu si mama sunt de acord ca sa pot folosii adresa si o camera din imobil ca birou pentru viitoarea firma!Pot sa o folosesc?Daca nu, ce alte optiuni am? Va rog ajutati-ma! Va multumesc din suflet!
Pai si cam cat ar fi suma maxima pe care o pot scoate stimate domn?Nu prea am incredere in banci si as dori sa scot tot ce castig in euro...Ca sa nu pierd in caz ca aceea banca va scadea pretul la euro...
Va multumesc frumos pentru raspuns, stimate domn!
Buna ziua, stimati domni si domnite! Doresc sa va intreb daca este posibil ca sa infintez o firma SRL in domeniul metalurigic si sa pot produce si automat sa fac profit , dar fara sa angajez pe nimeni, deocamdata! Dorind sa livrez produsule la alte firme in UE, cum pot primii bani de la ei? Cum ii pot ridica de la banca?Cat cash am voie sa extrag zilnic?