Momentan ,locuiesc in casa bunicii mele, care e decedata de 3 ani, cu ceilalti mostenitori de drept, fiul si ficele defunctei,eu fiind fiul uneia dintre fice! Toti avem mutatie facuta pe adresa mai sus mentionata, CI , valabile toate in regula. Succesiunea nu este facuta si nici unul dintre mostenitori nu are specificat ca a primit ceva anume din acel imobil. Mostenitorii de drept ,adica matusa ,unchiul meu si mama sunt de acord ca sa pot folosii adresa si o camera din imobil ca birou pentru viitoarea firma!Pot sa o folosesc?Daca nu, ce alte optiuni am? Va rog ajutati-ma! Va multumesc din suflet!
trebuie in primul rand ca mostenitorii directi, adica mama dvs, matusa si unchiul, sa isi scoata certificat care atesta calitatea de mostenitor si de acceptare a succesiunii...in temeiul acelui certificat ei vor putea legal vorbind sa isi dea acceptul pentru ceea ce vreti dvs sa faceti
Mostenire
Crisant76
Cum pot deveni mostenitoare si care sunt pasii de urmat?Sora tatalui meu ,sotul acesteia si unicul fiu ,su decedat.Unchiul in 2009,matusa in 2014 si fiul in ... (vezi toată discuția)