CASMB SPUNE CA MI-A CALCULAT GRESIT CONCEDIUL MEDICAL PRENATAL SI POSTNATAL .SI VOR SA ISI RECUPEREZE BANI ,DAR EU NU MAI AM ACEI BANI PENTRU CA NU ESTE VINA.MEA CA MI -A BAGAT ACEI BANI PE CARD.INTREBAREA ESTE CE POATE SA IMI FACA DACA NU LE RESTITUI BANI ?
Contributia pe acele luni inclusiv martie va fii platita ,dar este vb ca din aprilie se inchide firma.Ideea este cum poate beneficia de prenatal si postnatal daca nu mai este angajata.
Sotia mea ar trebui sa nasca in luna iunie 2018 are cotizat de pe 11 Iulie 2016,august 2016,septembrie 2016,octombrie2016,noiembrie 2016 ,decembrie 2016,ianuarie 2017,februarie 2017(7 luni jumatate)contractul suspendat si rebagat noiembrie2017,decembrie2017,ianuarie 2018,februarie 2018,martie2018(5 luni) in total ar avea 12 luni jumate in ultimele 24 de luni.firma se va inchide cu 1 aprilie 2018 din cauza problemelor financiare.Daca angajatorul nu mai ii plateste darile catre stat ea cum poate beneficia de prenatal si postnatal si unde trebuie sa se duca sa depuna actele sau ce trebuie sa faca in conditiile astea,si daca beneficiaza de indemnizatie crestere copil daca nu are cele 42 de zile dupa nastere platite de angajator ,poate sa le plateasca ea catre casa de asigurari sau cum se procedeaza?