avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASMB MI-A CALCULAT GRESIT PRENATALUL.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASMB MI-A CALCULAT GRESIT PRENATALUL.

CASMB SPUNE CA MI-A CALCULAT GRESIT CONCEDIUL MEDICAL PRENATAL SI POSTNATAL .SI VOR SA ISI RECUPEREZE BANI ,DAR EU NU MAI AM ACEI BANI PENTRU CA NU ESTE VINA.MEA CA MI -A BAGAT ACEI BANI PE CARD.INTREBAREA ESTE CE POATE SA IMI FACA DACA NU LE RESTITUI BANI ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 13 August 2018
Se va trece la executarea silita a dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea si plata indemnizatiilor pentru cm popescu mihaela popescu mihaela Angajatorul nu imi plateste CM, concediul prenatal si postnatal pentru ca nu a recuperat banii de la CASMB. Ma trimite pe mine, angajat, la CASMB sa ma rog ... (vezi toată discuția)
Buna seara.se da urmatoarea situatie. am intrat in prenatal in ... .ale .ale Buna seara.Se da urmatoarea situatie. Am intrat in prenatal si postnatal insa angajatorul nu mi la platit.eu am continuat sa duc concediile medicale fiindca ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)