avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata concediilor ...

cum pot sa recuperez bani de la casmb pentru plata concediilor medicale si a concediilor prenatale si postnatale . Precizez ca am depus cere de recuperare banilor dar de la casmb nu am primit nici un raspuns .
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:59, 12 Ianuarie 2025
Buna ziua

Vedeti mai jos procedura: [ link extern ]

Din cate inteleg e vorba de Bucuresti. Aici durata de asteptare e de aproape 1 an...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata insarcinata nicoleta_blu nicoleta_blu Va rog sa ma ajute cineva cu procedura ce trebuie urmata in cazul unei salariate insarcinate. Are aproape 7 luni de sarcina, mi-a zis ca luna asta intra in ... (vezi toată discuția)
Prenatalul poate fi influentat? bogdan311 bogdan311 buna ziua Sunt o viitoare mamica in luna a7a.Am fost angajata pe perioada determinata pana la 1 octombrie2010.Mi-a expirat CM si vreau sa stiu daca daca imi ... (vezi toată discuția)
Casmb mi-a calculat gresit prenatalul. Emycris Emycris CASMB SPUNE CA MI-A CALCULAT GRESIT CONCEDIUL MEDICAL PRENATAL SI POSTNATAL .SI VOR SA ISI RECUPEREZE BANI ,DAR EU NU MAI AM ACEI BANI PENTRU CA NU ESTE ... (vezi toată discuția)