avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate adi8u

Activitate adi8u

va multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua!Sunt presedinta unei asociatii de proprietari din 2017.Din motive personale(eu m-am mutat din bloc din 2019, am ramas in continuare presedinte , dar nu mai pot sa continui) as vrea sa imi dau demisia si sa numesc pe altcineva in locul meu(am discutat asta cu membrii asociatiatiei si nimeni nu vrea sa imi ia locul).Ce pot face in cazul acesta, ca totul sa fie legal si sa nu am probleme pe viitor?Multumesc anticipat.
multumesc pentru raspuns, dar cu prelungirea suspendarii as putea face ceva?Cum sa procedez sa fie bine si pentru firma si pentru angajata.Exista vreo solutie?Multumesc.
Răspuns la discuția Incetare CIm determinat in CCC
Multumesc pentru raspuns, dar cu prelungirea suspendarii cum as putea sa fac sa fie bine si pentru firma si pentru angajata.Exista vreo solutie?
Buna ziua!
M-am angajat ca si contabila la o firma noua si am intampinat urmatoarea problema.La verificarea angajatilor am gasit o persoana care era in concediu pentru crestere copil din octombrie 2018 pana in februarie 2020.
Angajata respectiva si-a prelungit concediul crestere copil pentru inca un an(pana in februarie 2021) si la verificarea angajatilor am observat ca in revisal nu s-a operat prelungirea (in revisal apare ca si suspendat pana in februarie 2020 si nu apare nici incetare suspendare nici continuare suspendare). .Ce e de facut in cazul acesta?(vechea contabila nu isi recunoaste gresala si nu vreau nici eu sa platesc pentru greselile altora).Va rog sa ma ajutati cu o solutie.
Multumesc anticipat.
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Buna ziua!
Am avut o angajata care a fost in concediu de maternitate pana in 30.06.2019 .Contabila a uitat sa inregistreze in rvisal incetarea suspendarii si desfacerea contractului de munca( a transmis ca nu se mai intoarce la munca).cu ce data pot sa fac incetarea suspendarii si incetarea contractului de munca in revisal?
Va multumesc.
Răspuns la discuția detasare
Va multumesc pentru raspuns, dar ati putea sa-mi spuneti va rog de ce?
MULTUMES MULT.
Răspuns la discuția detasare
multumesc mult.