Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste o situatie legata de un contract de munca pe perioada determinata.
In iunie 2018 am semnat un contract pe perioada determinata de 2 ani( fara prelungire automata) . Intre timp am ramas insarcinata si am intrat in concediu crestere copil din iulie 2019 cand am solicitat suspendarea contractului pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.( asta ar insemna aprilie 2021).
Am fost contacta in luna iunie 2020 si am fost instiintata ca mi s-a incheiat de drept contactul de munca.
Avand in vedere ca eu am solicitat suspedarea pe 2 ani, au dreptul ei sa imi inchida contractul in conditiile date?
Mai mult intre timp am ramas insarcinata si as dori sa stiu daca pot prelungi aceea suspendare in baza celei de-a doua sarcina,chiar daca este contractul de munca pe perioada determinata.
Va multumesc!
Angajatorul a procedat corect...c.i.m. încheiat pe durata determinată încetează de drept la data expirării duratei pentru care a fost încheiat chiar dacă a fost suspendat pentru CCC.
Vedeți art.49 alin .5 si 6 și art.56 alin.1 lit.i C.mun.
În acest caz, nu mai aveti ce prelungire sa faceti, la dosarul pentru CCC2 puteti depune decizia de încetare a c.i.m.
Revisal
valentinaanghel
Pentru un CIM perioada determinata (01.03.2012-30.06.2012) suspendat in luna iunie sunt corecte urmatoarele inregistrari in revisal: 01.06-30.06.2012 ... (vezi toată discuția)