Îmi cer scuze ma documentasem greșit. Acum am vazut că după ce vine hotătîrea definitivă de atunci peste un an ai voie la redobîndire.Deci eu la anul pe vremea asta am voie la examen. Bun și acum să nu mor prost... vreau să știu dacă se ajunge iar la judecată mai se adaugă încă un an de stat pe bară?Vă mulțumesc frumos.
Amândouă s-au petrecut anul trecut la un interval de 30 de zile între ele.Prima este un refuz de probe biologice și anul asta sa dat hotărîrea definitivă cu 2 ani de probațiune și 8 luni cu suspendare.Eu mai am un pic și fac un an de la prima...vreau să stiu daca mă pregătesc de examen sau mai stau iar încă un an ?
într-adevăr ultima grijă este permisul...dar ca idee la o pedeapsă cu suspendare 'amendă mai treb iar să astept încă un an de a da pt permis? Vă multumesc.
Buna ziua. Am avut o problema cu permisul auto si sa sondat cu istanta.Din ce am citit am inteles ca se anuleaza si ai dreptul la redobandire dupa un an. Acum daca am fost depistat ca am condus cu el anulat la urmatoarea istanta se mai prelungeste cumva acel termen de 1 an?