avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis anulat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis anulat

Buna ziua. Am avut o problema cu permisul auto si sa sondat cu istanta.Din ce am citit am inteles ca se anuleaza si ai dreptul la redobandire dupa un an. Acum daca am fost depistat ca am condus cu el anulat la urmatoarea istanta se mai prelungeste cumva acel termen de 1 an?
Cel mai recent răspuns: NegoNg , utilizator 12:51, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost depistat in termenul de supraveghere, ultima grija e permisul, riscati sa ajungeti la puscarie.
într-adevăr ultima grijă este permisul...dar ca idee la o pedeapsă cu suspendare 'amendă mai treb iar să astept încă un an de a da pt permis? Vă multumesc.
Precizati pentru ce infractiune ati fost judecat si ce solutie a dispus instanta.
Precizati in ce data a ramas definitiva hotararea instantei si in ce data ati savarsit a doua fapta.
Amândouă s-au petrecut anul trecut la un interval de 30 de zile între ele.Prima este un refuz de probe biologice și anul asta sa dat hotărîrea definitivă cu 2 ani de probațiune și 8 luni cu suspendare.Eu mai am un pic și fac un an de la prima...vreau să stiu daca mă pregătesc de examen sau mai stau iar încă un an ?
Îmi cer scuze ma documentasem greșit. Acum am vazut că după ce vine hotătîrea definitivă de atunci peste un an ai voie la redobîndire.Deci eu la anul pe vremea asta am voie la examen. Bun și acum să nu mor prost... vreau să știu dacă se ajunge iar la judecată mai se adaugă încă un an de stat pe bară?Vă mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis,. sunt condamnat la trei ani cu suspendare ... dmisi dmisi Redobindire Permis,. Sunt condamnat la trei ani cu suspendare pentru conducere cu alcool si am pedeapsa complementara de 3 ani interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Imi voi recupera permisul ? Alystar15 Alystar15 http://portal.just.ro/299/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29900000000749268&id_inst=299 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema , mai sus am postat ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)