avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Imi voi recupera permisul ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Imi voi recupera permisul ?

[ link extern ]

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema , mai sus am postat linkul catre pedeapsa primita din partea judecatoriei sectorului 1 , pentru o greseala pe care am facut-o acum 1 an de zile . Am cam inteles situatia si ""cacatul "" in care sunt. Nu am de ce sa depun contestatie cu toate ca mi se pare putin cam mare pedeapsa pe care am primit-o , dar , vreau sa stiu daca totusi imi voi primi permisul inapoi.
1. Il voi suspendat pe perioada probatiunii si il voi recupera dar dupa perioada de probatiune ?
2. Il voi recupera dupa 1 an , dar cu retestare teoretica si practica sau... doar teoretica
3. se anuleaza permisul si voi fi nevoit sa dau din nou scoala de soferi dupa perioada de probatiune ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Alystar15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 08:54, 17 Noiembrie 2018
Permisul se anuleaza si puteti sustine examen dupa 2 ani de zile.
Nu cunosc situatia de fapt si circumstantele dvs personale, dar mai rau de atat era doar daca va trimitea la puscarie. Discutati cu un avocat, poate ar trebui sa depuneti apel.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Se anulează permisul de conducere și trebuie să dați din nou examen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere ... Florian90 Florian90 Buna ziua, Am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, decizia finala a fost anul trecut pe 10 ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am dori sa știu dacă am drept sa fac școală ... Eugen28 Eugen28 Bună ziua! Am dorii sa știu dacă am drept sa fac școală de șoferi sau dacă exista posibilitatea sa mi recuperez permisul de conducere Aveți aici link ... (vezi toată discuția)