avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am dori sa știu dacă am drept sa fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am dori sa știu dacă am drept sa fac școală ...

Bună ziua! Am dorii sa știu dacă am drept sa fac școală de șoferi sau dacă exista posibilitatea sa mi recuperez permisul de conducere
Aveți aici link ul cu dosarul : [ link extern ]
Permisul de conducere se anuleaza in urma hotararii definitive. Aveti dreptul sa sustineti examen pentru un nou permis de conducere dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere ... Florian90 Florian90 Buna ziua, Am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, decizia finala a fost anul trecut pe 10 ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)