avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate costel25

Activitate costel25

Buna seara ma numesc hunyady iren si pe sotul meu Nastase Costel stau jud vs loc barlad si am copilu pe numele meu pentru ca el nu era acasa era la munca cand sa nascut baiatul meu hunyadi costel stefan si cineva mia facut o sezisare centru de plasament si a venit acasa si sotia mea nu stie carte nici sa citeasca si cei de lacentru ia spus ca sa stea la iei pana ce renovesc casa si apoi va intoarceti acasa dar dupa ce a semnat pe ia a lasato sa plece si pe baiatul meu la oprit si nu pot nici macar sa il vedem nustiu ce sa fac sa nul pierd pe primul meu baiat doamne nu mai pot ma doare sufletu e de o luna acolo si cei de la plasament a facut o cerere a duso la vaslui si a spus ca sotia mea e redart la cap asa zice iei dar nu e asa a spuso iei ca daca era nui mai dadea copilul de la spital bine ia nu are decat provizoriu de un an un fel de buletin zicetimi macar ce sa fac!?!?
A spus ca e la vaslui baiatul meu si oare reusesc cu un avocat?
pai am fost la centru de plasament si nici macar nu il pot vedea pe fiul meu nustiu mie frica sa nul pierd sa il ia cineva in adoptie pana se face certificatul lui sotia mea si nici macar nu vine nimeni sa vada acu conditile, si certificatul lui fiul meu la facut fara acordul nostru mie frica tare varog ajutatima sa nu ia pe fiul meu singurul baiat car il am va rog :(( sunt din vs loc barlad podeni ,nustiu nu cred ca mil mai da
A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa si imi fac si o situatie mai buna dar a 2 zi a venit din nu si ia spus la sotia mea sa semnseze sa stea la plasament cu copilu pana imi renovez in casa ia nu astiu a semnat si pe baiat nu ia mai dat drumu si pe ia alasato sa plece acasa bun inainte de toate aceste intamplate ia nu are buletinu nici certificat are provizoriu de un an ce e de facut ? si niici eu nus trecut ca tata pe certificatul baiatul meu