avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul meu a fost luat in plasament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul meu a fost luat in plasament

Buna seara ma numesc hunyady iren si pe sotul meu Nastase Costel stau jud vs loc barlad si am copilu pe numele meu pentru ca el nu era acasa era la munca cand sa nascut baiatul meu hunyadi costel stefan si cineva mia facut o sezisare centru de plasament si a venit acasa si sotia mea nu stie carte nici sa citeasca si cei de lacentru ia spus ca sa stea la iei pana ce renovesc casa si apoi va intoarceti acasa dar dupa ce a semnat pe ia a lasato sa plece si pe baiatul meu la oprit si nu pot nici macar sa il vedem nustiu ce sa fac sa nul pierd pe primul meu baiat doamne nu mai pot ma doare sufletu e de o luna acolo si cei de la plasament a facut o cerere a duso la vaslui si a spus ca sotia mea e redart la cap asa zice iei dar nu e asa a spuso iei ca daca era nui mai dadea copilul de la spital bine ia nu are decat provizoriu de un an un fel de buletin zicetimi macar ce sa fac!?!?

Alte discuții în legătură

Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament costel25 costel25 A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor bunicilor paterni ursuletul ursuletul buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)