buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa fac asa ceva .povestea mea e urmatoarea, am 41 de ani si de un an si doua luni sant bunica asta e o bucurie imensa pentru mine care nu am avut decat un copil si anume pe tatal fetitei pe care o cresc acum cu mare drag problema e urmatoare mama fetitei a stat cu fiul meu cam un an de zile pe perioada sarcini si vreo 4 luni de la nasterea fetitei dupa aceia ea a tot plecat si a venit ca un tren an gara an tot acest timp copilul din ziua an care sa nascut si pana an prezent este cu mine ea practic nu a avut nici o contributie la cresterea acestui copil decat ca mai statea cu ea cand eu aveam treaba sau cand o certam sai dea sa suga antrun final mama fetei a plecat definitiv cand copilul avea 6 luni de atunci o cresc singura mama ei este an franta la studii chipurile ma rog ce pot face ca ea sa nu ami ia copilul cand va deveni majora mentionez ca a dat nastere copilului la 16 ani iar acum are 17 ani la anu va putea sa-mi ia copilul? as fi distrusa eu si sotul meu iubim copilul asta ca pe dumnezeu filu meu este alaturi de noi si ne ajuta so crestem frumos sa nui lipseasca nimic mentiones ca la medicul de familie am mers doar eu si toata lumea stie ca eu am crescut copilul asta decand a venit pe lume va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac nu vreau sa-i dau copilu nul merita nu ea e mama feti chiar daca a aduso pe lume stiu ca suna dur dar eu am crescuto eu am plans cu ea an brate cand a duruto sau o doare ceva eu stau zi si noapte cu ea decand sa nascut e copilulmeu
Nimeni nu va poate da certitudinea ca nu va castiga mai devreme sau mai tarziu copilul.
Tatal copilului ce varsta are ?
Puteti cere copilul in plasament, luati legatura cu dgaspc de care apartineti.
Doamna, regret sa va spun, insa legal copilul acela pe care il iubiti atat are dreptul la parintii ei. Oricat de mult ar fi iubit de altii.
Psihologic, are nevoie de parintii ei, oricat de mult ar iubi-o altcineva.
Nu sunteti mama ei, sunteti bunica ei, o bunica iubitoare, dar nu va pacaliti ca sunteti altceva, veti suferi si dv. si copilul.
Tot pe la varsta aceea ati nascut si dv. pe fiul dv., aproximativ. Cred ca va amintiti ca nu prea dam pe-afara de responsabilitate nici pe la 18 sau 20 de ani...
Daca iubiti acel copil asa mult, faceti demersuri sa fie crescut de parintii lui, de fiul dv. si de mama.
Ati tinut o minora in concubinaj cu fiul dv. major in casa? Fata aia nu are parinti, ati vorbit cu ei? Nu se intereseaza nimeni de ea?
Vai de capul nostru si de copiii nostri crescuti dupa si pe unde bate vantul... mai tineti legatura cu ea? Stiti ce intentii are?
DA tin legatura cu ea si as dori ca fiul meu sa se anpace cu ea chiar daca eu nu sant de acord ,dar pentru acest copil as face orice.cat despre parinti ei ce sa zic ca daca spun tot ce stiu o sa se creada ca vreau sai denigrez familia.si da au stiut de fata lor au fost la mine an casa ,.au participat la botezul fetitei si cam atat cat despre intentiile ei nu stiu mare lucru din cate vad pe pagina ei de facebook arata ca vrea sa fie cu toti barbati care-i fac un compliment pune fel de fel de poze cu anumite parti din corp si multe altele dar o anteleg antrun fel e mica si asta se antampla la acesta varsta an ziua de azi. stiu ca sant bunica fetitei chiar ma adresez cu ,mamaie, fetitei si normal ar fi ca ea sa vina sasi creasca copilul nu sant contra dar nul pot obliga pe fiul meu sa se anpace cu ea doar ca vreau eu trebuie si el sa vrea asta si sa ne ierte dumnezeu la cate nea facut noua fata asta nu stiu cum va putea fiul meu sa treaca peste eu iert ca sant mama si vreau sa-mi vad copii fericiti pana la urma no sa traiesc cat pamantul .