buna ziua am citit cateva din aceste subiecte dar nici unul nu mi-a lamurit cumva problema anainte de a consulta un avocat va rog sa-mi spuneti si mie daca pot sa fac asa ceva .povestea mea e urmatoarea, am 41 de ani si de un an si doua luni sant bunica asta e o bucurie imensa pentru mine care nu am avut decat un copil si anume pe tatal fetitei pe care o cresc acum cu mare drag problema e urmatoare mama fetitei a stat cu fiul meu cam un an de zile pe perioada sarcini si vreo 4 luni de la nasterea fetitei dupa aceia ea a tot plecat si a venit ca un tren an gara an tot acest timp copilul din ziua an care sa nascut si pana an prezent este cu mine ea practic nu a avut nici o contributie la cresterea acestui copil decat ca mai statea cu ea cand eu aveam treaba sau cand o certam sai dea sa suga antrun final mama fetei a plecat definitiv cand copilul avea 6 luni de atunci o cresc singura mama ei este an franta la studii chipurile ma rog ce pot face ca ea sa nu ami ia copilul cand va deveni majora mentionez ca a dat nastere copilului la 16 ani iar acum are 17 ani la anu va putea sa-mi ia copilul? as fi distrusa eu si sotul meu iubim copilul asta ca pe dumnezeu filu meu este alaturi de noi si ne ajuta so crestem frumos sa nui lipseasca nimic mentiones ca la medicul de familie am mers doar eu si toata lumea stie ca eu am crescut copilul asta decand a venit pe lume va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac nu vreau sa-i dau copilu nul merita nu ea e mama feti chiar daca a aduso pe lume stiu ca suna dur dar eu am crescuto eu am plans cu ea an brate cand a duruto sau o doare ceva eu stau zi si noapte cu ea decand sa nascut e copilulmeu
va multumesc tutur pentru sfaturi ,iar doamnei cristina doresc sa-i spun ca mama fetitei se intereseaza de ea cam odata pe luna ,intra fe facebook si pune <sarumana,ce face fata pupatio> si cam atat cat a fost an tara venea so vada tot asa odata pe luna si niciodata nu am dato afara sau iam luat fetita din brate niciodata nu a ramas doar cu intrebari de fiecare data a primit raspunsuri chiar acum de paste ia-m luat motul fetitei am tinut-o la curent cu tot ,iam trimes poze si filmari cu fetita eu nu vreau ca acest copil sa nu stie cine e mama lui eu pur si simplu nu vreau sa mio ia din casa vreodata sa fie an grija ei pentu ca o cunosc si nu vreu ca copilul,copilului meu sa sufere asa cum mam chinuit sa-l cresc pe taso asa o cresc si pe ea eu stiu cand o doare ceva, eu stiu ce mananca copilul asta decand sa nascut nu vreau sa ramana cu ea si so neglijeze pentru ca asta a facut tot timpul decand a aduso pe lume si nu vreu ca fata sa simta lipsuri si greutati.eu vreau so dau la scoala sa faca ceva an viata nu vreau sa se marite de la 16 ani ca mine sau ca masa vreau altceva mai bun pentru copii mei si aici ma refer la fiul meu si la fata lui pentu ca tatal ei nu ar dao niciodata de langa el nu aveti idee cat de atasata este de tatal ei si cum se duce la usa seara si face,mae tata cum pot eu sai dau sufletu uneia care niciodata nu a interesato prea mult de copil decat ce face fata pupatio sau cand venea so vada statea 10 min si pleca nu o dadea nimeni afara ba chiar cand nea spus ca pleaca an franta fiul meu erea la munca si iam spus sa mai stea cu fata ca cine stie cand o mai vede si a zis ca se grabeste, ma rog ,o sa vad ce fac o sa merg sa consult si un avocat particular si daca va fi nevoie sa fiu obligata sal oblig pe fiul meu sa se anpace cu ea ca doar asa ramane copilul la noi o fac si pe asta pentru copilul asta fac orice
Poate aveti dreptate sau poate nu eu nu sunt nimeni sa va judec dar nora dumneavoastra este si va ramane toata viata mama nepoatei dumneavoastra si asta nu o poate schimba nimeni pe lume.Eu am facut copilul la 17 ani asta din cauza greutatilor si a lipsei de parinti langa mn e adevarat nu stiam sa fac mare lucru dar am invatat si sunt mandra ca am un baietel nu-mi pare rau.problema e ca din cate vad nu o prea aveti la suflet pe nora dar de ce nu intelegeti ca nu are nici o treaba una cu alta.numai faptul ca v-a daruit o nepotica a r trebui sa i aratati drumul cel bun si sa o iubiti ca pe propriul copil.eu am 24 de ani dar sincer va zic stiu cum e treaba cu nora mai ales cand apare un nepotel.devine gelozie
si tatal? ce parere are?
ca suntem multi parinti care muncim ca sa le asiguram copiilor ce au nevoie si totusi avem timp sa fim si parinti ..
el ce vrea pentru viitorul copilului lui?
ca ar putea cere stabilirea locuintei copilului la el, daca intentioneaza sa se ocupe de el, si ar crea astfel un pic de stabilitate in viata copilului, indiferent de ce intentii are mama copilului